DEX Műhely

DEX Műhely Egyesület

A DEX Műhelyt (Debreceni Egyetemi Közgazdász Szakmai Műhely) a Debreceni Egyetem tehetséges és vállalkozó szellemű közgazdászpalántái alapították, 2002-ben. Hittek benne, hogy a Műhely a debreceni közgazdász értelmiség bölcsőjévé válhat, ahol a hallgatókat felkészítik a tudományos életben való részvételre, és az értelmiségi lét kihívásaira. Ma, amikor nagyságrendileg százezer diák tanul gazdasági- és társadalomtudományi képzési területen, kiemelkedően fontos, hogy kitűnj a tömegből, hogy olyan ismereteket és tapasztalatokat szerezz, melyekkel mások nem rendelkeznek. A megoldás a DE-GTK hallgatói számára a DEX Műhely, amely egyszerre kínálja neked egy reggeli kávé komolyságát és egy baráti sörözés lazaságát. Hallgatói szervezethez tartozni olyan lehetőség, amit vétek nem kihasználni egy egyetemistának.

 

Elérhetőség

Cím:

4032 Debrecen, Böszörményi u. 140-142.

 DEX

Iroda:

Veres Péter Kollégium, fsz. 15. iroda

E-mail:

Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap:

http://dex.unideb.hu/

Facebook:

facebook.com/dexmuhely

 

Tagfelvétel

Évente kétszer felvételiztetünk: októberben és márciusban. Először egy rövid írásbeli kérdéssort kell kitöltenetek, majd egy szóbeli elbeszélgetés következik.

Táplálkozásmarketing folyóirat

Táplálkozásmarketing Borítókép

Apstract folyóirat

APSTRACT
 

Competitio folyóirat

Borito 2-208x300
 

Kapcsolat

Cím:  4032 Debrecen, Böszörményi út 138. 
Levelezési cím: 4002 Debrecen. Pf.: 400
Dékáni Hivatal tel.: (+36 52)-508-304
Tanulmányi Osztály tel.: (+36 52)-508-312,
(+36 52)-508-475
Website: www.econ.unideb.hu
Email: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.